Design by: Sławomir Mazur Pracownia TODO
© copyright 2020 Sławomir Mazur Pracownia TODO
HIT SPRZEDAŻY
Intensywnie kokosowe nadzienie na mocno czekoladowym cieście. Przykryte cieniutką warstwą czekolady deserowej. Kokos gotowany na mleku jest mięciutki i ma kremową konsystencję, rozpływa się w ustach.
Aromatyczny piernik z przyprawami korzennymi.Przełożony niespotykaną masą z piernika i powideł śliwkowych. Całość zalana czekoladą.
To ciasto zaskakuje swoją delikatnością i unikatowym smakiem.
Jasny biszkopt z kremem budyniowym, na którym leży beza makowo-kokosowa.
Całość pokryta delikatną bitą śmietaną z piegami, które zawdzięcza przez dodanie kokosu, maku i czekolady.
Rewelacyjne w smaku ciasto z orzechami włoskimi zalanymi karmelem i miodem przekładany powidłem śliwkowym, oraz kremem budyniowym
Ciasto Ananasowe to połączenie puszystego wilgotnego biszkoptu z orzeźwiającym kremem budyniowym stworzonym na bazie soku z kawałkami owoców ananasa.
Pyszny tradycyjny sernik na kruchym cieście.
Delikatny smak przełamany słodkimi rodzynkami i polewą czekoladową.